Naslovnica » O nama

O nama

ORYX Asistencija djeluje u sklopu ORYX Grupe, članice Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji i održavanju motornih vozila, okrunjene s gotovo četrdeset godina iskustva na tržištu.

ORYX Asistencija tržišni je lider u Hrvatskoj u pružanju tehničke pomoći na cesti u Hrvatskoj i Europi čiju su kvalitetu prepoznala i sva najveća osiguravajuća društva te joj dala povjerenje da vodi brigu o njihovim osiguranicima i pomaže im kad im je najpotrebnije. U prilog tome ide i činjenica da je ORYX Asistencija koncesionar za uklanjanje vozila u kvaru i onih oštećenih u prometnim nesrećama na svim cestama i autocestama u Republici Hrvatskoj. Također, ORYX Asistencija surađuje s nekim od najvećih banaka u Hrvatskoj, najvećom telekomunikacijskom kompanijom i s renomiranim uvoznicima vozila za koje ORYX pruža usluge mobilnog jamstva.

Uz pružanje usluga tehničke pomoći na cesti, ORYX Asistencija pruža i usluge pomoći na moru i u kući.

Pomoć na moru članovima omogućuje korištenje uslugama na plovilima kao što su npr. dostava goriva i dijelova, odsukavanje, tegljenje, ronjenje i sl.
Više o usluzi Pomoć na moru saznajte ovdje.

Pomoć u kući pak omogućuje hitne intervencije vodoinstalatera, električara, bravara, staklara ili stolara kako bi se spriječio nastanak veće štete u domu člana ili kako bi se sanirala postojeća šteta. Detaljnije o usluzi možete pronaći ovdje.

Putni Anđeo osmišljen je tako da ne ometa vozača prilikom vožnje te u slučaju eventualne prometne nezgode obavlja komunikaciju s ORYX pozivnim centrom ili privatnim osobama pružajući informacije o okolnostima prometne nezgode.

Autopass omogućuje vozačima besplatan popravak osobnog vozila u slučaju tehničke neispravnosti vozila. Pod tehničkom neispravnosti vozila podrazumijeva se pad na tehničkom pregledu vozila, a koji je dokumentiran Zapisnikom o redovnom tehničkom pregledu. Popis sklopova na vozilu kao i financijski limiti za svaki sklop do kojih je moguće koristiti besplatan popravak vozila ovisi o vrsti paketa koji ste ugovorili.

Drugi Auto inovacija je ORYX Asistencije koja vam u slučaju prometne nezgode omogućuje potpuno besplatnu upotrebu zamjenskog vozila za vrijeme obrade štete po polici autoodgovornosti (AO) i popravka vozila u servisu.

Kingsize Help usluga je ORYX Asistencije koja vam u slučaju kvara ili prometne nezgode omogućuje besplatno korištenje usluga tehničke pomoći na cesti za autobuse i kamione na području Republike Hrvatske i Europe. Riječ je o još jednom potpuno novom proizvodu ORYX Asistencije koji dosad nije postojao u Hrvatskoj.