Naslovnica » Pomoć na cesti

Pomoć na cesti

Pomoć na cesti ORYX Asistencije nudi najširi paket pomoći u slučaju nezgode i kvara, pa čak i onog kojeg izazovete sami poput probušene gume, krivo utočenog goriva ili ispražnjenog akumulatora, a u njenu efikasnost uvjerile su se stotine tisuća korisnika u posljednjih sedam godina.

Gotovo svi vozači znaju za ovaj scenarij. Automobil vam se pokvario, kao i uvijek u najnezgodnijem trenutku i na najnezgodnijem mjestu. Sami u pravilu ne možete ništa, treba vam pomoć profesionalaca. Oni koji nisu pripremljeni za ovako nešto upravo su shvatili kako je pred njima dugotrajna odiseja spašavanja vlastitog automobila koja će ih skupo koštati. Oni koji su pripremljeni imaju ORYX Asistenciju i znaju da će njihovi problemi biti riješeni brzo bez troškova ili će oni biti osjetno manji.

Ugovoriti uslugu Pomoć na cesti je moguće na različite načine, primjerice online ili pozivom na besplatni telefon 0800 18 18. ORYX Asistencija također surađuje s većinom osiguravajućih društava u Republici Hrvatskoj, ali i s bankama tako da, ako ugovorite paket pomoći na cesti uz policu osiguranja vašeg vozila ili tekući račun u banci, ORYX Asistencija će priskočiti u pomoć.

Pomoć na cesti - cijene paketa

Paket Cijena članarine za
fizičke i pravne osobe*
Cijena članarine za
fizičke i pravne osobe
za kupnju putem webshop-a
Start 19,91EUR 17,92EUR
Basic 26,54EUR 23,89EUR
Classic 53,09EUR 47,78EUR
Exclusive 265,46EUR 238,90EUR

* U svim slučajevima kupnje paketa OSIM putem web shopa primjenjuje se navedena cijena.

ORYX Asistencija - Najbrža pomoć na cesti

Stoga, što čekaš? Učlani se odmah!

Postani članom već danas i brige prepusti nama!

ORYX članska kartica, uz tehničku pomoć na cesti, članovima nudi popuste kod ORYX partnera.

ORYX karticom možete ostvariti značajne popuste i pri tom uštedjeti! Svakodnevno koristite popuste kod partnera ORYX Asistencije. Za korištenje popusta dovoljno je na prodajnom mjestu predočiti ORYX člansku karticu. ORYX svakodnevno za vas ugovara nove partnere u ORYX Programu ušteda. Stoga, pratite nas na webu i ostvarite nove popuste.

Partneri u ORYX Programu ušteda i iznosi popusta kod svakog od partnera objavljuju se:

– na ORYX web-stranici

– sredstvima direktne komunikacije s članovima

– (časopis, sms, mail, pošta) 

Član ostvaruje popuste prikazivanjem članske kartice na prodajnom mjestu prilikom kupovine proizvoda ili korištenja usluga kod partnera u ORYX Programu ušteda. Popusti se mogu koristiti neograničen broj puta tijekom važenja članstva u ORYX Asistenciji.

 

Opća pravila i uvjete ostvarivanja članstva i članskih pogodnosti možete preuzeti ovdje.
Opća pravila i uvjete Start paketa možete preuzeti ovdje.
Opća pravila i uvjete Basic paketa možete preuzeti ovdje.
Opća pravila i uvjete Classic paketa možete preuzeti ovdje.
Opća pravila i uvjete Exclusive paketa možete preuzeti ovdje.