Uz malo mašte i kreativnosti svaki se problem naizgled može pretvoriti u rješenje. Posebice je to vidljivo u unajmljenim prostorima gdje se često događa da nam neki komad namještaja nije u potpunosti odgovarajući.

Ako imate situaciju da su vam kuhinjski ormarići boje koja vam se ne sviđa, a ne možete ih zamijeniti ili obojati, probajte umjesto ormarića prefarbati zidove koji ih okružuju. Problem vam stvaraju dotrajala vrata kuhinjskih ormarića koja nikako ne možete osposobiti? Umjesto da se mučite s tim, pokušajte ih skinuti, ukrasiti unutrašnjost i izložiti vaše posuđe.

Muče vas ladice koje se uvijek teško otvaraju i zatvaraju? Ne možete ih popraviti ma koliko se trudili? Probajte stvari koje često koristite prebaciti negdje drugdje na dostupnije mjesto. Kupite lijepi držač za kuhače i noževe, a u nefunkcionalnu ladicu stavite stvari koje ne koristite tako često.

kuhinjski ormarići

Pri radu vam je potrebnija bolja rasvjeta? Jednostavno si nabavite svjetiljke sa štipaljkom koje možete pričvrstiti za rub police ili ormarića i tako si bolje osvijetliti prostor za rad. Imate malo prostora u vašoj kuhinji? Ne brinite, danas postoje razni sklopivi stolovi, svih boja i dizajna, koje možete raširiti prilikom korištenja, a kada vam isti nisu potrebni sklonite ih i napravite si mjesta.

Pod u kuhinji ili pak pločice koje imate su dotrajale i ne sviđaju vam se? Male preinake bit će velike, stoga obojite pločice ili na pod stavite neku vrstu podloge ili tepih kojima ćete prekriti nedostatke.

Odgovori