Kod kupnje stvari za kućanstvo često moramo odlučiti na temelju cijene i tako odustati od kvalitete, koja je kod nekih stvari iznimno bitna. Doznajte na kojim potrepštinama ne biste trebali štedjeti jer će vam se uloženi novac isplatiti!

kućanstvo

Jeftine boje često su razrijeđene, tako da ćete morati nanijeti više slojeva na zid odnosno površinu koju tretirate. Također, veća je vjerojatnost da popucaju i počnu se ljuštiti. Jeftine boje za metal i drvo ponekad je teško razmazivati.

kućanstvo dom

Debeli i na dodir podatni ručnici dulje traju. I to zato jer imaju deblju strukturu vlakana te bolje upijaju vlagu, odnosno vodu. Tanki, nekvalitetni ručnici ćeveć nakon nekoliko pranja izblijediti i nakon tek nekoliko brisanja ruku izgledati beživotno i staro

Osim udobnosti, kvalitetan madrac dobar je za našu kralježnicu i zglobove. Kako postoji niz razičitih modela, savjetujte se s trgovcem o kupnji onoga koji najbolje odgovara vašem zdravstvenom stanje te životnim navikama

kućanstvo

Kvalitetni i skuplji lonci duže zadržavaju toplinu skuhanog jela zbog debljeg dna i općenito kvalitete materijala i hrana u njima neće tako lako zagorjeti. Set lonaca velika je investicija, ali isplativa – kvalitetno posuđe može vam trajati desetke godina.

kućanstvo

Kuhate li svakodnevno ili barem nekoliko puta tjedno, onda ste svakako zaslužili i kvalitetne noževe. Nećete ih tako često morati nositi na ponovno oštrenje, a ručke vam neće ispadati. Usko, dobar nož ergonomski je podešen vašoj ruci i s njim će vam biti lakše rukovati.

U modi su usisivači malene zapremnine i originalnog dizajna. No, to zna zavarati. Maleni usisavač rijetko da može dobro “povući”. Barem ne dugoročno. Pri odabiru neka vam prvi kriterij uvijek bude snaga usisvača te njegove funkcije.

Odgovori