U Hrvatskoj se od 19.11.2018. do 24.11.2018. provodi preventivno-sigurnosna akcija Dani tehničke ispravnosti vozila pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa.

U navedenom razdoblju vozačima će biti omogućen besplatan tehnički pregled u bilo kojoj stanici za redovni tehnički pregled, osim onim vlasnicima automobila čija su vozila u terminu redovnog tehničkog pregleda u tom razdoblju. Cilj ove hvalevrijedne akcije je skrenuti pozornost vozača na važnost tehničke ispravnosti vozila jer su vozač i ispravnost vozila ključni faktori sigurnosti.

Iskoristite mogućnost besplatnog tehničkog pregleda automobila, a prvih 15.000 vozača koji budu sudjelovali u akciji na dar će dobiti 3 litre tekućine za pranje vjetrobranskog stakla automobila koja je prilagođena uporabi u zimskom uvjetima.

Također, važno je napomenuti kako u ovoj akciji nema sankcioniranja vozača za čija se vozila utvrdi da su tehnički neispravna, nego će ih djelatnici stanica za tehnički pregled savjetovati o načinu uklanjanja neispravnosti te ih uputiti u ovlašteni servis.

Vozače iz Zagreba i okolice pozivamo da besplatno provjere ispravnost svog vozila u ORYX Stanici za tehnički pregled na adresi Zagrebačka ulica 117, Velika Gorica.

Odgovori