Onaj tko je barem jednom u životu odvezao automobil na tehnički pregled zna kako stresno to iskustvo može biti.

Koliko god da vodite brigu o svom vozilu, uvijek postoji mogućnost da se nešto previdjelo i da će to rezultirati padom na tehničkom pregledu.

U Hrvatskoj je prosječna starost voznog parka gotovo 13 godina, što ukazuje na to da se većina vozača susreće s povećanim rizikom od pada na tehničkom pregledu, a službeni podaci govore da gotovo svako četvrto vozilo padne na tehničkom pregledu, dok to rezultira sa preko 3,24 utvrđene neispravnosti po vozilu koje se dijagnosticiraju tijekom godišnjeg tehničkog pregleda.

Da bi vozače riješila dijela stresa, a i troškova, ORYX Asistencija je kreirala potpuno novi proizvod na tržištu, Autopass, koji omogućuje vozačima besplatan popravak osobnog vozila u slučaju pada na tehničkom pregledu vozila.

Naime, svima onima koji ne prođu tehnički pregled vozila a imaju ugovorenu uslugu Autopass, stoji na raspolaganju 0 – 24h kontaktni centar čiji će profesionalni i stručni agenti organizirati otklon kvara u najkraćem mogućem roku te, prema potrebi, organizirati zamjensko vozilo ili vuču vozila.

Autopass uključuje sljedeće usluge:

  • Stručna dijagnoza kvara kojom će se utvrditi potrebne servisne radnje na vozilu u svrhu uspješnog izvršenja popravka vozila
  • Pouzdan i brz otklon kvara na vozilu, na licu mjesta ili u servisu
  • Zamjensko vozilo u slučaju isključenja vozila iz prometa
  • Prijevoz (šlepanje) vozila do servisa u slučaju isključenja vozila iz prometa
  • Ukoliko vozač nije u mogućnosti doći po vozilo u servis nakon popravka vozila, može koristiti uslugu dostave vozila na kućnu adresu

Popis sklopova koji su uključeni u paket, količina grešaka koje vozač ima pravo otkloniti, kao i visina limita po sklopu do kojeg je moguće koristiti besplatan popravak vozila mogu varirati ovisno o tome koji se Autopass paket ugovori. Autopass se, za sada, može ugovoriti kod osiguravatelja prilikom ugovaranja nove ili obnove postojeće police auto odgovornosti. Stoga provjerite kod svog osiguravatelja ima li u ponudi novu uslugu Autopass.

Odgovori