Dodaci za auto u “novom normalnom”. Pandemijsko vrijeme u kojem živimo uvelike je promijenilo naš pogled na svijet i prioritete. Tako se mijenjaju i stvari koje sada više kupujemo i trebamo nego prije. Dok prije godinu dana nismo ni pomišljali da nam virus može donijeti toliko štete i promjena, danas smo, nažalost, vrlo svjesni “novog normalnog”. Stvari su se tako promijenile i u sektoru zabave. Iako su nam još uvijek dragi dodaci za auto koji će naša duga putovanja učiniti zabavnija i pristupačnija, danas su na prvom mjestu čistoća, maske i dezinfekcija. Donosimo vam nekoliko „Covid“ dodataka za auto za zdraviji život.

  1. PhoneSoap 3 UV sanitizer

Na Amazonu se može nabaviti za 500 kn, a svrha mu je prvenstveno dezinfekcija mobitela. Brojna istraživanja pokazala su da su mobiteli prepuni bakterija, a ova malena naprava dezinficira ih UV-C svjetlom. Proces traje 10 minuta, a mobitel čak možete i puniti u to vrijeme. Proizvođači ističu kako se na isti način sigurno mogu očistiti i naočale, kreditne kartice, ključevi i ostale sitnice koje su vam stalno po rukama.

dodaci za auto-phonesoap3

  1. Molekule Air Mini+

Ovaj prijenosni pročišćivač zraka definitivno nije među jeftinijima, no može se koristiti i u stanu i u automobilu. Malen je, lagan i tih, a osim što uklanja prašinu, dim, alergene i plijesan, iz zraka uklanja i viruse koji lebde satima prije nego se utabore na površini. Ima usisnu površinu od 360 stupnjeva pa mu ništa ne promiče. Senzor potom ocjenjuje kvalitetu zraka od “vrlo loše” do “dobro”. Cijena mu je oko 3.150 kn.

dodaci za auto-molekule air mini+

  1. Halmo CARhandGEL

Iako gelova ima raznih vrsta i oblika, ovaj proizvođač pazio je da njegov dispenzer savršeno stane u držač za šalice. Može se naručiti i s personaliziranim natpisom što ga čini fora poklonom za vašeg najdražeg vozača.

dodaci-za-auto-car-hand-gel-dispenser

  1. ThisWorx usisavač

Prijenosni usisavač dolazi s više nastavaka koji mogu čistiti mokre i suhe površine. Lagan je i jednostavan za korištenje, a može se uključiti u 12V utičnicu automobila. Posebno je dizajniran za čišćenje unutrašnjosti automobila pa ima nastavke za teško dohvatljive površine kao I četke za tepihe i navlake za sjedala. Cijena mu je oko 220 kuna na Amazonu. Osim ovoga, pogledajte i ostale automobilske usisavače.

dodaci za auto-thisworx usisavac

  1. Case4Mask

Maske su postala naša svakodnevica, a i dalje ih mnogi često zaboravljamo ponijeti. Zato ih je najpraktičnije ostaviti u automobilu, no nije i higijenski. Ova kutijica izgleda ukrasno, a čuva maske od prljavštine. Može se prikačiti na ventilacijski otvor ili neku drugu površinu na nekoliko načina (kukicom, samoljepljivom trakom ili na vakuum), a kako tvrde proizvođači, napravljena je od materijala na kojem ne mogu preživjeti mikroorganizmi. Dolazi u više boja, a cijena se kreće od 90 kuna.

dodaci za auto-Case4Mask