Duga putovanja su uvijek lakša i ugodnija uz malu pomoć tehnologije. Pogotovo one koja vam pomaže, a ne odvlači pozornost tijekom vožnje ili čak pomaže da na cilj stignete sigurnije. Zato vam donosimo pet praktičnih dodataka za auto za duga putovanja!

Termosica s LED prikazom temperature

Ova termos boca s LED prikazom temperature napravljena je od nehrđajućeg čelika, volumena 500ml. Možete ju kupiti za 49 kuna*.

* Akcijska cijena u trenutku pisanja članka.

termosica s led prikazom temperature

Mini frižider za auto

Ovaj dodatak za auto je vrlo lagan i praktičan sa zapremninom od 7,5 litara. Hladi, ali može i grijati hranu. Cijena mu je oko 500 kuna* na Amazonu.

* Cijena u trenutku pisanja članka.

mini frižider za auto

Roav Viva

Ovaj auto punjač s dva USB ulaza uključuje se na klasični auto punjač, a ima mnoge vrline. Osim brzog punjenja, ima Amazon Alexu za glazbenu podlogu, virtualnu pomoćnu tehnologiju, a glasom možete upravljati brojnim funkcijama kao što su navigacija, pozivi, glazba ili smart home uređaji kod kuće. Ima dvostruke mikrofone i tehnologiju smanjenja buke pa neće biti problema s naredbama ni u glasnijim uvjetima. Cijena joj se kreće oko 430 kuna* na Amazonu.

* Cijena u trenutku pisanja članka.

Roav Viva

Monitor za gume – nonda ZUS Smart Vehicle Health Monitor

Ovaj dodatak za auto omogućava praćenje tlaka u svakoj gumi u realnom vremenu na smartphone-u. Detektira i postepene promjene i pražnjenja prije nego je prekasno. Cijena mu je oko 260 kuna* na Amazonu.

* Cijena u trenutku pisanja članka.

Monitor za gume - nonda ZUS Smart Vehicle Health Monitor

Punjač za gume

Primijetite li da su vam gume ispumpane, a nasred ste ceste daleko od benzinske, ovaj mališan će vas spasiti. Cijene mu se kreću od 300 kuna*. Ima display, radi na baterije, ali se može puniti i na USB.

* Cijena u trenutku pisanja članka.

punjač za gume