Kad krenete na put želite biti bezbrižni, a u tome će vam pomoći sve naprednija tehnologija. Ne propustite ove fantastične gadgete koji će vam pomoći da se lakše snađete u stranoj zemlji ili kontrolirate izdaleka što se događa u vašem domu.

Google Pixel Buds – Prevoditelj u vašem uhu

Google Pixel Buds

Najnovije slušalice iz Google-a su kao univerzalni prevoditelj iz Zvjezdanih staza. Mogu razumjeti 40 jezika te će vam u uhu prevesti razgovor sa sugovornikom čiji jezik ne znate, a među podržanim jezicima je i hrvatski. No, da bi ta mogućnost radila morat će biti spojene na Googleove Pixel i Pixel 2 telefone. Inače se koriste kao i svake druge Bluetooth slušalice, a pritom su ugodne i nude odličan zvuk. Možete ih naručiti za 1000 kuna.

Bose Soundlink Micro Odličan zvuk pratit će vas i u prirodi

Bose SoundLink Micro Waterproof Speaker

Boseov Soundlink Micro je maleni zvučnik veličine dlana koji nudi odlične glazbene karakteristike i lako ga možete objesiti za ruksak ili spojiti na bicikl. Kako je vodootporan, poslužit će i ako želite glazbenu podlogu u kupaonici punoj vlage. Baterija zvučnika izdržat će do šest sati uživanja u glazbi, a cijena mu je oko 700 kuna.

Sphero R2-D2 Maleni droid pratit će vas u vašim misijama

R2-D2 Droid by Sphero

Nakon što su oduševili brojne fanove Ratova zvijezda prvim BB8 droidom, uoči novog filma stigao je i jedan od najslavnijih droida u čitavoj galaksiji. Maleni robot kreće se kao i njegova filmska verzija, a njime upravljate preko mobitela, na čijem ekranu možete vidjeti droidove hologramske projekcije te može komunicirati i s drugim Sphero droidima. Cijena mu je oko 1050 kuna

Furbo Dog Camera – Igrajte se s psićima i kad niste kraj njih

Furbo-Dog-Camera

Furbo kamera uz pomoć umjetne inteligencije može prepoznati kad se ispred nje nalazi pas i poslat će vam obavijest o njegovoj aktivnosti, a možete ga i fotografirati preko aplikacije. Osim toga, tu je i dvosmjerna komunikacija pa se psu možete javiti, a Furbo ima i malu hranilicu preko koje mu možete baciti kolačić. Na Amazonu stoji oko 1575 kuna.

Polaroid Snap – Instant fotografije – baš kao nekad

polaroidsnap

Polaroid Snap je jednostavan digitalni fotoaparat za zaljubljenike u instant fotografiju koji ipak žele i sve prednosti onoga što pruža digitalna tehnologija. Kamera snima fotografije od 10 megapiksela, nudi nekoliko modova, prima microSD kartice (do 32 GB), a može se kupiti za 1249 kuna.

Amazon Kindle Oasis

Amazon-Kindle-Oasis

Biblioteku ponesite u svom džepu. Najnoviji e-čitač iz Amazona dolazi sa 7-inčnim e-ink ekranom visoke rezolucije i podrškom da vam čita audio knjige preko Bluetooth zvučnika. Otporan je na vodu, ima 8 GB interne memorije i Wi-Fi podršku. Baterija kao i kod ostalih Kindleova traje tjednima, no ovaj je najskuplji i košta 1575 kn.

Sve što treba za let dronom

parrotmambofpv

Parrotov Mambo FPV je mini dron koji nudi sve što treba onima koji žele početi letjeti dronom, a dovoljno je malen i da ga koristite u zatvorenom prostoru. Dolazi s kamerom 720p rezolucije i naočalama na kojima možete pratiti let. S jednim punjenjem letjet ćete desetak minuta. Cijena drona je oko 900 kuna.

Odgovori