Ako niste od onih koji se na godišnjem odmoru žele potpuno isključiti od svega, donosimo vam popis super gadgeta koje ne smijete propustiti. Uz njih će vam odmor biti još jednostavniji i praktičniji, a ako ništa drugo, definitivno zabavniji.

Francois et Mimi Elite RuggeX Bluetooth zvučnik – 178 kn

Kristalno čisti zvuk, manja potrošnja baterije, a stane vam u dlan. Idealno za ponijeti na plažu, jer osim što ne zauzima mjesto u torbi, on je vodootporan, otporan na udarce i prašinu. Ima čak i protuklizajuću podlogu. Potražite ga na thegadgetflow.com.

Punjač Solio Classic Hybrid – 630 kn

Nema goreg od praznog mobitela. Zato će se ovaj eko friendly solarni punjač pobrinuti da vam nikad ne usfali utičnica. Jednom napunjen drži i do godinu dana pa tako nećete direktno biti ovisni o trenutnoj vremenskoj prognozi.

Kupaći i otvarač u jednom – 155 do 230 kn

Ovaj dvodijelni kupaći kostim pomoći će vam da nikad ne budete žedni. Njegove metalne kopče zapravo su otvarači za boce. Jedino što će odluka o tome koliko se pije biti na vlasnici kupaćeg kostima…

Chill puck – već od 15 kn

Ovaj mali okrugli podložak stavi se u frizer na 2-3 sata te prikači na dno limenke ili boce s pićem. Tako će vam svaki gutljaj ostati rashlađen oko pola sata. A onda s njim ponovno u frizer. Nabavite ga na chillpuck.com.

Ručni aparat za espresso – 330 kn

Bez obzira gdje ste, vaša šalica kave mora biti s vama. Poznato? Onda je ovo THE gadget za vas. Prijenosni aparat za espresso ne treba struju, a i izgleda dobro.

Odgovori