Provodite li puno vremena u automobilu, ovi gadgeti će vas svakako razveseliti i olakšati vam putovanja. Neki su novi, neki poboljšani, a svi su višestruko korisni. Neovisno o tome tražite li sigurnost, zabavu ili praktičnost, svaki vozač će definitivno pronaći nešto za sebe.

Pročišćivač zraka

pročišćivač zraka za auto

Miris hrane ili cigareta u automobilu nije ugodan, a ovaj maleni pročišćivač riješit će problem u sekundi. Težak je samo 40 grama i puni se na auto upaljač. Za razliku od raznih osvježivača zraka, FRiEQ Car Air Purifier ne maskira neugodne mirise nego ih eliminira otpuštanjem iona koji privlače prašinu i mikrobe.

Prijenosni aparat za kavu

prijenosni aparat za kavu

Ako ne želite gubiti vrijeme na stajanje kako biste popili kavu, Wacaco Minipresso GR riješit će sve vaše probleme. Prijenosni espresso aparat težak je 360 grama, veličine je termosice i daje uvijek savršenu kavu. Lako se koristi i ne treba baterije, i savršeno stane u pretinac vašeg automobila!

Parking kamera

parking kamera za auto

TOGUARD Parking kamera odličan je dodatak ako nemate parking senzore u automobilu. 7-inčni ekran, prednja i stražnja kamera i sistem koji se lako instalira olakšat će parkiranje i povećati sigurnost. Touch screen dio instalira se iznad retrovizora, dok prednja kamera može snimati vožnju.

USB punjač akumulatora

usb punjac akumulatora

Ako automobil ne kreće od prve, spasiti vas može i Arteck! Tim praktičnim malim uređajem s ugrađenim kabelima i stezaljkama akumulator se može napuniti do 20 puta. Koristi se i za punjenje ostalih prijenosnih uređaja, poput pametnih telefona, tableta, fotoaparata ili bežičnih slušalica. Ako vas ovaj savjet ne posluži, nazovite ORYX Asistenciju i dobijte pomoć u tren oka!

Detektor alkohola

alkotester za automobil

BACtrack detektor alkohola u dahu koristan je privjesak za svakog savjesnog vozača. Naravno da alkohol i vožnja ne idu u istu rečenicu, ali ponekad i samo nekoliko gutljaja može biti dovoljno da platite kaznu. A i ako prespavate pijanstvo i osjećate se svježe, dobro je znati je li alkohol zaista ispario iz organizma. Puhnite i provjerite!

Magnetski držač

magnetski držač za auto

WizGear magnetni držač držat će vaš mobilni telefon na mjestu i nadohvat ruke. Nema više rizika da vam telefon otkliže ispod sjedala usred vožnje. Može se staviti na ventilaciju i ne blokira pogled obzirom da nije na staklu.

Chris digitalni asistent

digitalni asistent u automobilu

Uvijek u dobrom društvu! Chris digitalni asistent stavlja se na staklo i upari putem bluetootha s pametnim telefonom. Nakon toga, dobili ste savršenog suputnika koji nikad neće zaspati. Čita upute s mape, poruke s telefona, prima pozive, kontrolira glazbu… Najbolje je što radi i offline zapadnete li u predio bez signala.