Kupnja poklona za ljubitelje automobila može biti pravi izazov, osobito ako i sami ne spadate u tu grupu ljudi, a ako ih odlučite unaprijed pitati, mogli bi se naći u još većem problemu jer njihovim željama vjerojatno nikad nema kraja. Međutim, uz malo truda i našu pomoć lako ćete pronaći darove koji će oduševiti i najzahtjevnijeg alfistu ili ljubitelja Golfa IV.

Zojirushi SM-SA48

poklon automobili

Po mnogima jedna od najboljih termosica čuvat će vaša pića toplima i brinuti se da ništa ne iscuri kad ne treba na putovanju. Uz to, u njoj će pića dulje držati toplinu, čak i po hladnom vremenu. Uska je te bi lako mogla stati u brojne držače čaša. Verzija od 480 ml stoji oko 39 eura na Amazonu. (oko 296 kn). Kupite odmah.

Kožne rukavice za vožnju

kožne rukavice

Zaljubljenici u automobile cijenit će dobar par rukavica koje štite ruke od ledenog volana tijekom hladnih jesenskih i zimskih dana, a u isto vrijeme imat će jednako dobru kontrolu. Oni osjetljiviji znat će da kožne rukavice čiste volan od prljavštine i masnoća na rukama. Mekane klasične rukavice poput ovih, stoje oko 170 kuna. Kupite odmah.

Bburago Ferrari Original 250 GTO

pokloni za automobile

Jedan od najpopularnijih automobila u povijesti i jedan od najskupljih možete kupiti po puno nižoj cijeni u mjerilu 1:18. Ovakav model ima i detaljno izrađen interijer, a vrata, prtljažnik i poklopac motora se otvaraju. Ako netko koga želite počastiti ima svoj automobil iz snova, jednostavno odaberete taj model. Stoji oko 740 kuna. Kupite odmah.

Gran Turismo Sport

Najnoviji nastavak slavnog serijala donosi velik broj najpoželjnijih automobila na svijetu u kojima možete uživati na PlayStation 4 konzoli. Dodatni bonus je što uz uređaj za virtualnu stvarnost možete dobiti dojam kao da ste stvarno u automobilu. Kupite odmah.

Tragač ključeva

pokloni za automobile

Izlazak iz kuće kako bi krenuli na opuštajuću vožnju lako može pokvariti trenutak u kojem se ne možemo sjetiti gdje su nam ključevi od auta. Ovo je situacija u kojoj se nađe svatko od nas, a ne samo zaljubljenici u automobile, zbog čega bi bilo dobro imati privjesak poput Tile Matea koji se sinkronizira s telefonom i možete mu pratiti lokaciju preko GPS-a. Stoji oko 210 kuna. Kupite odmah.

Najbolji set alata

pokloni automobili

Pravi zaljubljenik u automobile voli i raditi na svom vozilu, zbog čega treba imati i različite alate, a Craftsmanov set od 230 različitih ključeva i bitova sigurno će ispuniti veliku većinu svih potreba. Set dolazi u kuferu, pa ga možete i prevoziti u automobilu ili posložiti u garaži. Kupite odmah.

Telefon s potpisom Porschea

pokloni za zaljubljenike u automobile

Slavni studio Porsche Design već neko vrijeme surađuje s kineskim divom Huaweijem na posebnoj ediciji njihovih telefona, a aktualni model je Mate 10 u Porsche Design varijanti. Radi se o najsnažnijoj inačici telefona s 6 GB RAM-a i 256 GB interne memorije te moćnom kamerom i Kirin 970 procesorom. Na Amazonu stoji 857 eura. (oko 6510 kn)

Odgovori