Zima nam je sve bliže, od 15. studenog moramo imati i spremnu zimsku opremu na vozilima, a dok čekamo da padne prvi pravi snijeg, u zimsko raspoloženje možemo se prebaciti i nizom sjajnih igara za naše mobitele.

Snow Drift, SayGames

zimske mobilne igre

Grafički ne spada u najatraktivnije igre, ali ima određeni šarm. U ovoj igri driftanjem ćete morati pokupiti sve nanose snijega na stazi i pokazati tko je pravi majstor drifta.

Winter Ski Park: Snow Driver, Play With Games

zimske igre

Mnogi od nas su barem jednom poželjeli da mogu sjesti za volan ralice i čistiti goleme nanose snijega, a u ovoj igri moći ćete upravljati ralicama, ali i nizom vozila na skijalištu, pa su tu motorizirane saonice, busevi, ali i reli automobili. Čekat će vas različite dnevne misije i izazovi i velik broj zaleđenih staza.

Snow Blower Truck Simulator: Ski Resort ATV Rider, Super Mobile Games

Zima je na vrhuncu u ovoj igri, pa ćete morati koristiti tešku mehanizaciju kako bi očistili ceste od snijega i leda, pa tako možete koristiti i quad s ralicom. U svakom slučaju, vaš gradić ovisit će o vašim mogućnostima da brzo pojedete i zadnju pahulju snijega. Jedan od minusa ove igre je što grafički izgleda pomalo zastarjelo.

Car Drifting, new action style 2019

Car Drifting je još jedna igra u kojoj ćete uspjeh ostvariti driftanjem po zaleđenim stazama, a igra se hvali kako se snažno oslanjaju na fiziku da bi bili što atraktivniji za igrače. Uz jurnjavu po zaleđenim stazama, tu su i brojne staze za drift smještene po cijelom svijetu, pa će vas igra tako odvesti do Dubaija, Novog Zelanda ili Japana.

Coach Driver Snow Simulator, ACT Games

coach driver

Mnogi su ljudi zaljubljenici u posebne vrste vozila, pa tako i autobuse, a ovaj simulator natjerat će vas da vozite uspješno po zimskim i zaleđenim stazama, ali i da u isto vrijeme pokupite i dovezete sve putnike do njihovih odredišta. Igra ima tri različita moda te 10 razina za savladati.

Off-road vožnja jeepom, 9Logic Games

Ovo je off road igra koja će vas odvesti i na snijeg, a vaše glavno prijevozno sredstvo bit će vojni terenci kojima ćete prevoziti tešku opremu. Naravno dok se kamionima i terencima vozite planinskim cestama, morate paziti i na stijene i druge opasnosti na cesti i sigurno dopremiti jedinice i teret.