Ako ste već iscrpili kolekciju serija i filmova koje ste htjeli pogledati dok imate viška slobodnog vremena u ovom vremenu kad smo svi u modu #ostanidoma, vrijeme bi bilo i da se okrenete mobilnim igrama. Ljubitelji automobila, kakvi sigurno jeste, obožavate sve što ima veze s limenim ljubimcima.

Neke od najpopularnijih vozačkih igara imaju i dodatne bonuse što će vas zadržati uz sebe tako što ćete odmjeriti snage protiv drugih igrača, a zahvaljujući moćnim čipovima u mobitelima, te igre nikad nisu izgledale bolje.

Asphalt 9: Legends

Ovo je jedna od najpopularnijih mobilnih trkaćih igara, a nudi vam gomilu misija kroz koje ćete juriti kako bi zaradili dovoljno za nova vozila i dodatke. Tu je i multiplayer te prilika da se udružite s drugim igračima. Kontrole su iznimno jednostavne i igra neće tražiti puno od vas kako bi uronili u jurnjavu.

CarX Drift Racing

Ako je driftanje ono što vas uzbuđuje, ovo će biti igra za vas. Nudi gomilu sadržaja i desetke automobila koje možete aktivirati na 10 različitih staza. Tu je mod vožnje u kojem možete pratiti svoje najbolje vrijeme kako bi još podigli razinu igre.

CSR Racing 2 

Još jedan popularan naslov pred vas donosi utrke ubrzanja kroz kampanju koja postaje sve teža. Igra ima velik broj jurilica koje ćete moći prilagoditi do ‘zadnjeg šarafa’ te multiplayer mod i odličnu grafiku.

Dirt Trackin 2

Za razliku od većine besplatnih naslova, ovaj se plaća, ali nudi atraktivnu mehaniku i kontrole te pet stvarnih modela automobila kao i stvarne staze i one fiktivne. Isto je i s vozačima, a moći ćete voziti kroz nekoliko različitih natjecanja, a glavni motiv igračima ovdje neće biti grafika već sama vožnja.

GRID Autosport

GRID također traži da ga platite, ali i zauzvrat vam nudi više od 100 vozila i jednako toliko utrka i različitih tipova natjecanja. Radi se o preradi igre s konzole koja nudi i sve bonuse koji su izašli na Xboxu i PlayStationu, a želite li si olakšati jurnjave, moći ćete igrati na kontroleru za konzole.

Need for Speed No Limits

Slavni serijal ima i svoje mobilne naslove, a za povremenu zabavu poslužit će jako dobro te vam nudi više od 1000 utrka u kampanji koju možete odigrati. Naravno, otključavat ćete automobile i staze i uživati u blještavilu tipičnom za NFS serijale.

Real Racing 3

Više od 140 vozila, multiplayer, 17 staza i više od 4000 različitih tipova utrka su aduti koji su pomogli Real Racingu da dugo bude omiljen među trkaćim igrama, ali i jedna od najvećih igara.

Top Speed2

Solidna grafika i puno sadržaja su aduti igre u kojoj ćete odmjeriti snage u utrkama ubrzanja. Možete otključati više od 70 vozila, ali i obračunati se protiv drugih online igrača. Ali glavni adut ove igre je prilagodba. Tisuće detalja, od dijelova, boja, naljepnica… sve to možete prilagoditi svome ukusu.