Za pravi zimski ugođaj potrebni su nam snijeg i minusi, čega ove zime baš i nema, no u nastavku vam donosimo nekoliko igara uz koje ćete se u trenu prebaciti u zimsko raspoloženje ili pripremiti za trenutak kad nas zatrpa snijeg.

Icy Drift

Icy Drift je jednostavna akcijska igra u kojoj će vaš zadatak biti da se kretanjem preko leda domognete cilja. Naravno, morate paziti da ne završite u moru, a tu će biti i druge prepreke, koje su zabavne i simpatične, ali i dovoljno izazovne da vas igra zadrži uz sebe. Igra nudi 165 razina kroz koje morate proći da bi stigli do kraja te dovoljno prilika da otkrijete sve skrivene trikove i izazove.

Snowboard Party (iOS, Android)

Snowboard Party je igra koja vas baca na snowboarding staze kroz nekoliko različitih natjecanja uz odličnu grafiku. Imat ćete 11 različitih likova sa vlastitim trikovima i stotinama kombinacija. Igra nudi velik broj staza na kojima ćete morati izvoditi što luđe akrobacije kako bi osvojili bodove i napredovali dalje. Uz ovu, Snowboard Party ima još i nekoliko spinoff igara pod istim imenom tako da možete naći dovoljno materijala za boarding užitke.

Flick Champions Winter Sports (iOS, Android)

Jednostavna i simpatična grafika glavni su aduti Flicka. U igri možete odabrati koju ćete zemlju predstavljati i potom se baciti na neki od brojnih zimskih sportova. Tako je uz slalom, skijaške skokove, klizanje tu i curling, ali i brojni drugi. Kroz igru ćete otključavati razne predmete, a sve prate jednostavne kontrole jer ćete samo jednim potezom prsta obavljati većinu zadataka.

Ketchapp Winter Sports (iOS, Android)

Ketchapp je jedan od najjačih kreatora igara, a ovdje ćete kao u Flicku moći isprobati niz različitih zimskih sportova. Glavna razlika je u tome što ćete ovdje morati rušiti rekorde i truditi se u svakom sportu biti na vrhu ljestvice kako bi postali ultimativni zimski prvak.

Off-Road Winter Edition 4×4 (Android)

U nedostatku svježe napadalog snijega za driftanje, to će vam omogućiti ova igra. Dodatni bonus je što igra ima solidnu grafiku, ali i priliku da isprobate različita vozila i njihove perfomanse na snijegu, pa tako i Formulu 1. Uz to, moći ćete isključiti razne sigurnosne sustave (ABS, ESP, TCS) pa uživati u potpuno nesigurnoj vožnji. Čeka vas desetak vozila i prilika da birate hoćete li se voziti po danu ili noći.

Sleigh Champion : Winter sports (iOS, Android)

Fanovi boba i sanjki ovdje će moći isprobati kako je to sjuriti se niz zaleđenu stazu u lovu na tisućinke koje vam donose pobjedu. Radi se o atraktivnoj 3D igri, koja ima i VR opciju pa uz naočale možete dobiti još bolji doživljaj utrkivanja u ekstremnom bobu. Igra vam nudi devet različitih staza i ogroman broj utrka na njima.

Stickman Ice Hockey, (iOS, Android)

U nizu Stickman igara ovo je jedna od poznatijih, a u osnovi će vas dočekati hokejaška arkadna igra, ali puna zabave. Brza, jednostavna i intuitivna, ovo je igra koja će vam ponuditi različita natjecanja, velik broj timova, gomilu modova i terena te sjajnu grafiku.