Aplikacije za uređivanje auta su nešto u čemu ćete uživati ukoliko modificirate vaš automobil ili planirate isto. Većina aplikacija dolazi s mnoštvom značajki za poboljšanje automobila na mnogo načina, uključujući najnovija automatska ažuriranja, informacije, vijesti, savjete i trikove, pa čak i igre.

Aplikacije za prilagodbu automobila pomoći će vam da naučite više o načinima prilagodbe, a omogućuju vam da simulirate podešavanje ili nadogradnju i uživate u iskustvu.

Mnogi startupi i programeri natječu se u lansiranju najboljih automatski prilagođenih aplikacija za korisnike Androida i iOS-a. Obzirom da ih je jako puno u ponudi, izdvojili smo top 9 aplikacija

9. Car++

Ovo je savršena aplikacija za korisnike iOS-a koji nemaju ništa protiv trošenja male količine novca. Car++ je aplikacija za 3D prilagodbu koja vam omogućuje izmjenu i nadogradnju omiljenog automobila. Dolazi s poboljšanim tehnikama 3D renderiranja, što vam omogućuje uživanje u visokokvalitetnoj i autentičnoj grafici na vašem iPhoneu ili iPadu. S ovom aplikacijom možete uživati u mnogim značajkama za poboljšanje automobila. Odaberite svoju omiljenu boju, sjaj metalik ili druge varijante. Također možete prilagoditi svjetla automobila, uključujući svjetlo za maglu, svjetlo kočnice i još mnogo toga.

Ova plaćena aplikacija nudi više od 80 automobila plus nova izdanja svaki tjedan. To znači da svaki tjedan možete prilagoditi različite automobile, tako da nikada nećete izgubiti interes za ovu aplikaciju. Car++ je dostupan po cijeni od 2,99 dolara na App Storeu.

8. Tuning Car Simulator

Kao što naziv sugerira, ova je aplikacija usmjerena na ugađanje automobila. Osobito za korisnike Androida koji jako vole utrke, Tuning Car Simulator može biti savršena aplikacija za preuzimanje. Omogućuje vam da uživate u podešavanju automobila i pripremi za utrku. Ovaj tuning simulator ima uglađenu kontrolu i jednostavno upravljanje pomoću tipki.

Uživat ćete u realističnom zvučnom okruženju i iskustvu vožnje izravno s pametnog telefona. S prekrasnom grafikom i punom HD podrškom, kao i realističnom fizikom, Tuning Car Simulator redefinira vaše iskustvo ne samo u podešavanju, već i u sudarima i driftanju. Aplikacija nudi pogled iz kabine koji vam omogućuje da vidite sve u trenutku. Nakon što ste vozili automobil, saznat ćete što treba poboljšati. Dodatno, Tuning Car Simulator nudi širok izbor automobila koje možete odabrati.

7. Car Master 3D

Ova aplikacija je sa više od 5 milijuna preuzimanja postala jedna od najpreporučenijih za modificiranje automobila za Android i iOS. U ovoj aplikaciji igrat ćete ulogu mehaničara koji klijentima mora pružiti najbolju uslugu. Različiti kupci dolazit će u vašu garažu, a vi morate popraviti, obnoviti ili ugoditi automobile svojim najboljim mehaničkim vještinama.

Ima mnogo drugih stvari koje treba obaviti, poput pranja i čišćenja automobila, odabira prave boje za vanjštinu i dopune alata za popravke. Ako se želite zabaviti s aplikacijom za prilagodbu automobila, Car Master 3D je lagan i zabavan izbor za instalaciju. Iako najviše od svih djeluje kao igrica, može poboljšati vaše mehaničke vještine u stvarnom životu.

6. Overdrive City

Aplikaciju je razvio Gameloft, a na njoj ne samo da možete nadograditi i skupljati omiljene automobile, već možete stvoriti grad automobila iz snova i postati tajkun. Overdrive City dolazi s mnoštvom značajki koje vam pružaju zanimljivo i drugačije iskustvo nadogradnje poznatog automobila i proizvodnje vlastitih autodijelova. Aplikacija omogućuje proizvodnju više od 50 poznatih modela automobila, a možete izraditi dijelove poput karbonskih vlakana, čeličnih vijaka i pogona.

Za razliku od drugih aplikacija za prilagodbu automobila, Overdrive City vam omogućuje izvoz i upravljanje mehaničarskim popravcima kako biste proširili svoje poslovanje. Osim toga, možete stvoriti grad automobila, prilagoditi grad, pa čak i izgraditi tvornice automobila i druge objekte. Ako volite utrke, ova vam aplikacija omogućuje da budete vozač trkaćih automobila u gradu.

5. NFS Heat Studio

Ovo je jedna od najboljih aplikacija za prilagodbu automobila. NFS Heat Studio omogućuje vam rad na nevjerojatnim trkaćim automobilima, zahvaljujući tjednim kolekcijama. Ova aplikacija zahtijeva da se prijavite na EA račun kako biste dobili prilagođeni dizajn, a nakon što dobijete nacrte, bit ćete spremni za prilagođavanje automobila.

aplikacije za uređivanje auta

4. Car Mechanic Simulator 18

Ova besplatna aplikacija idealan je izbor za one koji trebaju simulirati modifikaciju automobila. Programer, PlayWay SA, dizajnirao je ovu aplikaciju s puno značajki koje će vam pomoći da poboljšate svoje vještine u automatskom prilagođavanju i nadogradnji. Zahvaljujući dobro dizajniranom sučelju i nevjerojatnoj grafici izgleda vrlo realno.

U ovoj aplikaciji možete pronaći klasične automobile unutar starih štala. Odaberite svoj omiljeni automobil i budite spremni pokazati svoje mehaničke vještine. Dajte sve od sebe da popravite motore, mjenjač, šasiju i kočnice kako biste automobilu dali drugi život. Ne zaboravite ukloniti hrđu i nanijeti kit kako biste automobilu dali novo lice. I posljednji dodir, ponovno obojite vanjski dio svojom omiljenom bojom. Ono što ovu aplikaciju izdvaja od drugih je što omogućuje prodaju modificiranih vozila. Pronađite nekoga tko je zainteresiran kupiti vaš auto i budite najbolji automehaničar ikada.

3. Fix My Car: Custom Mods LITE

Ovu profesionalnu aplikaciju razvio je FireRabbit i preuzeta je više od 5 milijuna puta na Google Play Storeu. Pomoću nje možete nadograditi svoj omiljeni automobil za ulične utrke. U ovoj aplikaciji od vas će se tražiti da nadogradite trkaći automobil i učinite ga savršenim za utrku što pomaže poboljšati vaše mehaničke vještine, a da ne spominjemo da možete naučiti više o običajima i modifikacijama automobila. Moći ćete naučiti kako prilagoditi, modificirati i instalirati dijelove u stvarnom životu.

Dostupno vam je puno drugih značajki, poput istraživanja okruženja, ugrađenog sustava savjeta i rezervnih dijelova. Ako nadogradite na punu verziju, moći ćete uživati u savjetima i više značajki – bez reklama koje iziskuju strpljenje.

2. 3D Tuning

S više od 10 milijuna preuzimanja ovo je najpopularnija aplikacija ove vrste. Omogućuje modificiranje i konfiguraciju s puno značajki kao što su bojanje automobila, nadogradnja razine ovjesa i mnoge druge. Svoje omiljene marke i modele automobila možete pronaći u zbirci modela.

Ova se aplikacija može pohvaliti najnovijim i najpopularnijim automobilima bez ograničavanja na određenu marku ili zemlju proizvodnje.Ne samo da nudi širok izbor automobila, već dolazi s jedinstvenom kolekcijom rešetki, stražnjih svjetala, prednjih i stražnjih branika, retrovizora i još mnogo toga.

1. Forma Car

Ovo je jedinstvena automobilska platforma idealna za svakog pravog ljubitelja automobila. Aplikacija nudi niz značajki kao što su ažurirane vijesti iz cijelog svijeta, katalozi i simulator ugađanja. Osim toga, omogućuje vam komunikaciju s prijateljima i stručnjacima radi razmjene savjeta i iskustava. Također u njoj možete prilagoditi automobile u 3D načinu rada zahvaljujući 3D konfiguratoru s nevjerojatnom grafikom. Za više stvarnog iskustva, ova aplikacija podržava način rada proširene stvarnosti (AR) koji vam omogućuje da vidite automobile, kotače i tuning u stvarnosti. Sve što trebate učiniti je pronaći željeno područje i usmjeriti ga prema svom pametnom telefonu.

Među istaknutim značajkama je dodavanje novih automobila svaki dan, tako da uvijek možete primati ažuriranja za različite automobile. Najnovija verzija FormaCara dolazi s dodanom registracijom, vezom na društvene mreže, naljepnicama u 3D konfiguratorima te informacijama za tuning, diskove i automobile.