SVJETLOST

Popust na sve usluge – 10%.

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost vodeća je oftalmološka ustanova u regiji koja pruža kompletnu uslugu. Poznata je po najvišim standardima tehničke podrške i ljudskog znanja te se konstantno pokazuje kao predstavnik najnovije tehnologije u oftalmološkoj praksi. Prva je privatna sveučilišna klinika u Hrvatskoj, a osim u Zagrebu, gdje je smještena matična ustanova, ima svoje centre i u Splitu, te susjednoj Bosni i Hercegovini u Sarajevu i Banja Luci.

U svoja 4 centra Klinika Svjetlost zapošljava trenutno 26 liječnika specijalista oftalmologa i jednog specijalista anesteziologa (2 redovna profesora oftalmologije, 1 izvanredni profesor, 1 docent, 3 doktora znanosti, 1 magistar znanosti), 12 specijalizanata oftalmologije i preko 60 ostalih djelatnika. Naši liječnici su vrhunski stručnjaci s desecima tisuća operativnih zahvata iza sebe koji svakom pacijentu pristupaju individualno i traže najbolje moguće rješenje za njega.

Klinika Svjetlost dizajnirana je po uzoru na slične centre medicinske izvrsnosti u svijetu. Centar u Zagrebu posjeduje 6 vrhunski opremljenih operacijskih dvorana, 8 odjela koji se specifično i specijalizirano bave pojedinim anatomsko-funkcionalnim dijelovima oka, najmodernijim dijagnostičkim kabinetima i ambulantama, prostorijama očne banke te jednokrevetnim i dvokrevetnim apartmanima za postoperativni boravak pacijenata uz 24-satni nadzor osoblja klinike, laboratorijem za krvne pretrage, internističkim kabinetom te multifunkcionalnom konferencijskom dvoranom opremljenom multimedijskom digitalnom opremom za izravni prijenos tijeka operacija iz operacijskih dvorana te telekonferencijski multimedijalni streaming za izravni prijenos slike i tona prilikom organiziranja video konferencija s drugim centrima u zemlji i inozemstvu.

Osim laserskog skidanja dioptrije, operacija sive mrene i transplantacija rožnice, izvodimo i vitrektomije – najsloženije oftalmološke operacije, operacije glaukoma uz ugradnju mini glaucoma shunta, operacije strabizma, plastične operacije vjeđa, ječmenca, protetske estetske operacije ugradnje silikonskih kuglica i sl.