Kad jednom naiđete na vrhunsku, kvalitetnu uslugu pomoći na cesti nemate potrebe tražiti dalje.

Gospodin Leo Benčević je član ORYX Asistencije od 2012. godine, i u sve ovo vrijeme nije imao zamjerku na našu uslugu. Dapače, zadnji put kad je koristio usluge ORYX Asistencije bio je toliko zadovoljan da smo dobili pozitivne komplimente! Tom smo prigodom virtualno „sjeli“ i porazgovarali.

1. Leo, koliko dugo ste korisnik ORYX Asistencije? Kako ste došli do nas?

Korisnik ORYX Asistencije sam punih 10 godina. Prebacio sam se 2012. godine jer nisam bio zadovoljan s postojećim pružateljem usluga pomoći na cesti, i otada nikad nisam požalio.

2. Jeste li imali prometnu nezgodu u kojoj vam je pomogla ORYX Asistencija? Možete li nam opisati što se dogodilo?

Sjećam se jedne nezgode prije dosta godina, dogodio mi se kvar termostata, a ORYX Asistencija je auto odvela do mehaničara gdje su dijagnosticirali kvar. Uslugom ORYX Asistencije sam više nego zadovoljan!

3. Koliko ste dugo vozač i kakve su vam vozačke navike?

Položio sam davne 1995. godine, s 18 godina. Znači, skupio sam više od 26 godina vozačkog staža.

4. Znate li da ORYX Asistencija nudi i druge proizvode, poput Pomoći u kući, MobiExpressa, ili pak Medins, medicinsku asistenciju?

Znam da imate veliki rang proizvoda, i uvijek mi pri obnavljanju auto police istaknu da u sklopu nje imam i članstvo ORYX Asistencije. No, s tehničkim pregledom i osiguranjem sam uvijek u datumskom raskoraku u usporedbi s tekućim članstvom, tako da mi je sigurnije da sam platim i miran sam godinu dana!

5. Da li biste ORYX Asistenciju preporučili i svojim prijateljima?

Svakako! Baš je neki dan susjedi u vožnji eksplodirala guma. Srećom je bila mala brzina, ali kasno u noći, i rekao sam joj da je šteta što nije bila član. Drugi dan sam vas zvao i poslali ste joj uplatnicu i ona je odmah postala član. Nije prvi put da vas preporučujem drugima jer sam stvarno zadovoljan.

Osim toga, ugodnije se osjećam sa svojom ORYX Asistencija iskaznicom, to mi je kao zdravstvena iskaznica, samo za moje vozilo. Ako se brinem za svoje zdravlje, moram se brinuti i za zdravlje svog ljubimca, zar ne?