Život piše drame, a mi smo tu da ih prebrodite što prije. Iako smo već davno premašili brojku od milijun članstava u ORYX Asistenciji, u moru jedinstvenih slučajeva i poruka, jedna je želja konstantna kod naših klijenata: Što nas manje moraju kontaktirati, to im je bolje. Tako je zborila i Martina Zdunić, naša dugogodišnja korisnica koja je nedavno iskoristila pogodnosti Croatia osiguranja i zvala pomoć na cesti ORYX Asistencije.

1. Koliko dugo ste korisnik ORYX Asistencije? Kako ste došli do nas?

ORYX Asistenciju imam preko svoje osiguravajuće kuće, koja mi je uz policu osiguranja objasnila sve pogodnosti koje ona i nosi. Obzirom da se često vozim, bila sam sretna kad sam vidjela da mi je na popisu pogodnosti i usluga pomoći na cesti ORYX Asistencije.

2. Jeste li imali prometnu nezgodu u kojoj Vam je pomogla ORYX Asistencija? Možete li nam opisati što se dogodilo?

Automobil mi je ostao u kvaru i nije uopće bio u voznom stanju. Zvala sam vučnu službu ORYX Asistencije koja je unutar 20 minuta došla i riješila problem.

3. Da li ste zadovoljni s uslugom ORYX Asistencije?

Prilično sam zadovoljna s uslugom. Radi točno ono što je i naglašeno. Brza, stručna i besplatna pomoć na cesti. Na telefon sam dobila vrlo ljubaznog i spretnog mladića koji je problem riješio za tren.

pomoc na cesti

4. Koliko dugo koristite usluge pomoći na cesti ORYX Asistencije?

Dugogodišnji sam klijent, no ovo mi je prvi put da sam iskoristila tu pogodnost.

5. Koliko ste dugo vozač i kakve su Vam vozačke navike?

Vozačica sam već 16 godina, smatram se solidnim vozačem i nemam neke posebne vozačke navike.

6. Znate li da ORYX Asistencija nudi i druge usluge, poput Pomoći u kući, popravka mobitela u slučaju loma ekrana ili pak usluge Drugi auto, zamjenskog auta koji besplatno koristite dok je vaš na popravku? Ili pak Medins, medicinsku asistenciju? Jeste li ikada koristili neku od ovih usluga?

Pa definitivno su vam najpoznatije usluge pomoći na cesti i u kući, dok za druge nisam znala. Bilo bi super kad bi nam više banki i osiguravajućih kuća dalo i nešto od tih dodatnih pogodnosti.

7. Biste li ORYX Asistenciju preporučili i svojim prijateljima?

Svakako. Hvala vam na pomoći, brzi ste, stručni i ljubazni. Iako, što vas manje kontaktiram, sretnija sam. 😊