San svake mame na putovanju je što prije doći do voljenog djeteta. Iako mame u većini slučajeva to uspiju, našoj klijentici Vedrani dogodila se nezgoda u najgore vrijeme. Naime, prilikom vraćanja kući u Maribor, vozilo se samo od sebe ugasilo, i to na području Novog Zagreba. Trebalo ga je odbaciti na prvo mjesto do mehaničara. Vedrana ni sekundu nije paničarila, već je nazvala ORYX Asistenciju!

Kako ste došli do ORYX Asistencije?
Aktivno članstvo ORYX Asistencije prije sam imala preko svog auto osiguranja, a onda mi se preko Dinersa otvorila opcija ugovaranja iste asistencije, pa sam prihvatila ponudu!

Jeste li imali prometnu nezgodu u kojoj vam je pomogla ORYX Asistencija? Možete li nam opisati što se dogodilo?
Prilikom vraćanja doma prema Mariboru, vozilo mi se samo od sebe ugasilo, i to na području Novog Zagreba. Trebalo ga je odbaciti na prvo mjesto do mehaničara.

Je li vam ORYX-ova pomoć na cesti olakšala svakodnevni život i koliko? Koliko ste zadovoljni s uslugom?
S obzirom na to da mi je u toj situaciji bilo bitno što prije riješiti situaciju, drago mi je da ste brzo reagirali na moj poziv i da ste bili izrazito profesionalni. Cijela situacija i transport vozila do mehaničara odvili su se u manje od 45 minuta.

Neopisiv je osjećaj kad u cijeloj toj strci ipak stigneš doma do Maribora svom dvogodišnjem djetetu dati večeru i spremiti ga u krevet. Moram pohvaliti brigu o kupcima jer su me u svakom trenutku iz vašeg Call centra zvali da provjere u kojem je stanju rješavanje problematike te kako sam zadovoljna sa gospodinom koji je odradio asistenciju. Do zadnjeg trenutka su posvetili svoje vrijeme kako bi bili sigurni da su i klijent i vozilo sigurni.

Koliko dugo koristite usluge pomoći na cesti ORYX Asistencije?
Pa vjerujem da preko 3 godine sigurno.
I do sada kroz obitelj smo imali 3 brze intervencije ORYX Asistencije.

Koliko ste dugo vozač i kakve su vam vozačke navike?
Vozač sam preko 18 godina i tjedno vozim relacije preko 200 km u jednom danu. Smatram se odličnim vozačem, ali asistencija je potrebna svima. Dugotrajne vožnje, problemi i obaveze nas često odmaknu od svega. Greška u vožnji ili trenutak nepažnje mogu nas skupo koštati ako se pravovremeno ne reagira.

Znate li da ORYX Asistencija nudi i druge usluge, poput Pomoći u kući, osiguranja mobilnih telefona ili pak usluge Drugi auto, zamjenskog auta koji besplatno koristite dok je vaš na popravku? Ili pak Medins, medicinsku asistenciju? Jeste li ikada koristili neku od ovih usluga?
Definitivno preporučujem imati uslugu Drugi Auto, obzirom da najmanje jednom tjedno putujem iz jedne države u drugu, shvaćam da mi je takva usluga prijeko potrebna.
U kućanstvu nam se dogodilo da smo iskoristili vaš proizvod Pomoći u kući zbog zaključavanja brave na balkonskim vratima, i majstor nam je to u sekundi riješio.
Definitivno mislim da su te asistencije prijeko potrebne svima. Dodatno su me vaši kolege informirali o svim vašim asistencijama s kojima nisam bila upoznata.

Biste li ORYX Asistenciju preporučili i svojim prijateljima?
Vi ste daleko najsigurnija i najbrža asistencija!