Ljubica Malović iz Velike Gorice dugogodišnja je korisnica ZONA usluge Euroherc osiguranja, u sklopu koje joj je pokrivena pomoć na cesti u Hrvatskoj i šire. 


Koliko joj znači ovaj koristan paket pomoći na cesti, saznala je nažalost u travnju kad je imala prometnu nezgodu u kojoj joj je spremno uskočila ORYX Asistencija.

članstvo oryx asistencije

– Ostala sam bez goriva u automobilu. Moja je krivica bila, bila je špica prometa u Zagebu, oko 15h. Znala sam da mi pomoć ne može doći helikopterom, nije jednostavno doći na odredište i to dobre bolje. Nakon samo 7 minuta javio mi se vaš ugovorni suradnik Matija i došao vremenski kako je i predvidio!

U postupku prijave problema sudjeluje Kontakt centar ORYX Asistencije, koji će nakon ustanove kvara, uputiti najbliže interventno vozilo na mjesto događaja te će na licu mjesta ukloniti kvar ili će organizirati prijevoz do lokacije popravka. O samom postupku prijave uvijek nasmiješena Ljubica ima same riječi pohvale.

članstvo asistencija

– Služba ORYX Asistencije me ugodno iznenadila vrlo lijepim pristupom i obrazloženjem postupka. Vrlo korektno, napravljeno sve dobre volje, dobila sam i račun za gorivo koje su dopremili sa sobom.

Nemam niti jednu jedinu primjedbu na cjelokupan proces! – kaže Ljubica

Spremno je stala pred kameru sa svojom Hyundaijem i ukratko pokazala da se uz ORYX Asistenciju ne treba brinuti – niti usred zagrebačke špice.

članstvo oryx

– Moje mišljenje o suradnji Euroherca i ORYX Asistencije je već dugi niz godina vrlo visoko, a svakim novim postupcima me ponovo obradujete. Hvala na ovoj pomoći, samo tako nastavite kvalitetnim radom, želim vam da ostanete broj 1 u Hrvatskoj!

Odgovori