Nezgode se dogode kad im se najmanje nadamo, a pogotovo na mjestima udaljenim od mjesta stanovanja. Na svojoj koži iskusio je to Ivica Malčić, član ORYX Asistencije, koji je nedavno koristio uslugu Pomoć na cesti ORYX Asistencije.

– Vozač sam od 1971. godine, nisam imao ozbiljnijih nezgoda. Obzirom da sam defenzivan vozač, do sada, nasreću, nisam ni trebao usluge pomoći na cesti. – priča nam Ivica o svom načinu vožnje.

Ivičin vjerni Volkswagen Passat „zakašljao“ je na udaljenoj dionici stare varaždinske ceste, blizu Komina.

iskustva članova

– Osjetio sam problem s volanom popraćen čudnim zvukovima. Odlučio sam se bez oklijevanja isključiti iz prometa i zvati ORYX Asistenciju.

Kontakt centar ORYX Asistencije dostupan je 24h dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini, kako bi svim korisnicima na čak 9 jezika u cijeloj Europi pružio najbržu i najkvalitetniju uslugu i pomoć na cesti, u kući ili na moru.

Ubrzo ga je pokupio Auto Željo, ugovorni partner ORYX Asistencije, i sigurno doveo do servisa.

– ORYX Asistencija je ubrzo stigla i dovezla auto do automehaničara, koji je ustanovio kvar na crpki hidraulike koja je potrgala remen.

G. Malčić član je ORYX Asistencije od 2010. godine, i kako kaže, ne može se ni na što požaliti. Na pitanje što je najviše prevagnulo da se opredijeli za ORYX Asistenciju, kaže:
– Ono što je najviše prevagnulo vjernosti ORYX-u je definitivno veća fleksibilnost i dostupnost usluga nego kod konkurentnih tvrtki. Usluga Pomoći na cesti puno mi je olakšala život, svi u lancu organizacije prema meni kao klijentu ponašaju se s ljubaznošću i profesionalnošću, kako i treba biti.

Kad smo ga upitali zna li da ORYX Asistencija osim Pomoći na cesti, nudi i pregršt drugih proizvoda, te da ove godine slavi 10 godina djelatnosti, rekao je: “Sad sam tek saznao, jako ste me obradovali! To znači da sam s vama od samih početaka. Zahvaljujem ORYX Asistenciji i vašim partnerima na brzoj i učinkovitoj intervenciji!”

Čestitamo i zahvaljujemo Ivici i želimo mu puno sigurnih kilometara!