Naizgled običan radni dan s unaprijed planiranim obavezama u sekundi se može pretvoriti u noćnu moru, ali uz ORYX Asistenciju naši korisnici to gotovo da ni ne osjete.

Naizgled običan radni dan s unaprijed planiranim obavezama u sekundi se može pretvoriti u noćnu moru, ali uz ORYX Asistenciju naši korisnici to gotovo da ni ne osjete. Tako nam se nedavno javio Mato Bijelić, zadovoljni korisnik ORYX Asistencije, kojem se s njegovom Opel Insignijom nedavno dogodila prometna nezgoda. Kraj Slunja mu je na cestu izletio jelen i oštetio vozilo, a na teren je odmah izašla naša vučna služba. Nakon poziva na naš besplatni broj, briga je prestala za Matu, a počela za nas.

iskustva članova mate bijelić

– Ispred mene se niotkuda stvorio jelen, i nakon toga mi ništa drugo nije preostalo nego nazvati vas. Na teren je izašao vaš ugovorni suradnik MD Plus koji je utvrdio štetu i odvezao auto na servis.


– Na licu mjesta dostavili su mi zamjenski VW Passat, a kolegica iz Call centra zvala me svakih pola sata da provjeri dal je sve u redu. Zbog količine štete, zamjenski auto imao sam 7 dana i ne mogu se ni na što požaliti. Sve što sam trebao u tom stresnom momentu napraviti bilo je nazvati Vašu službu.

iskustva članova oryx

Zadovoljni Mate hvali jednostavnost i isplativost usluge i ističe da nije dvojio ni minute i svoje članstvo produžio za još jednu godinu, a ove godine je sa sobom u ORYX Asistenciju poveo i brata.

– Preporučujem svima vašu asistenciju jer oko organizacije nije bilo niti jednog problema, jako ste brzi, profesionalni i olakšali ste mi život u ionako stresnoj i kompliciranoj situaciji! Od sad nadalje, svim poznanicima preporučam ORYX Asistenciju!