Nijedna situacija u kojoj vam vozilo otkaže poslušnost nije dobra, ali zasigurno je najgore kada vam se to dogodi na autocesti tijekom noći ili na ulazu u trgovački centar u predbožićno vrijeme, kada svi hrle u blagdansku kupnju.

Upravo je ova druga nevolja snašla našeg sugovornika Marija Horvata iz Zagreba, kojeg je njegova Opel Astra izdala na ulazu u jedan zagrebački trgovački centar.

– Jednostavno, tog 16. prosinca u poslijepodnevnim satima auto mi je pred ulazom u centar izgubio gas i nije htio upaliti, stao je i nisam mogao ništa. Mislio sam da je možda akumulator ili nešto slično, ali na kraju se kod mehaničara ispostavilo da je problem nastao zbog žice koja dovodi struju u pumpu goriva. Uglavnom, u trenutku kad je automobil stao, nismo to mogli dokučiti i jedini nam je izbor bio poziv ORYX Asistenciji, čije su mi usluge dostupne kao korisniku Euroherc osiguranja – opisuje nam Marijo problem sa svojim vozilom i s oduševljenjem nastavlja pričati kako je zahvaljujući ORYX Asistenciji cijela ova priča završila jako brzo i sretno.

– Kad sam nazvao Asistenciju, očekivao sam kako će mi reći da im je gužva, da ću sigurno morati čekati sat ili dva, no ugodno sam se iznenadio brzinom njihove reakcije. Nisam uspio ni popiti kavu do kraja, a dečki su već došli. Dakle, od trenutka kad sam ih nazvao do trenutka kada su moj automobil odvezli do mog mehaničara prošlo je samo sat vremena, zbilja sam bio iznenađen tako brzom i učinkovitom reakcijom pa sam ih svima hvalio – priča Marijo. Kaže kako bi ga šlep-služba sigurno koštala oko tisuću kuna, a ovako je uslugu ORYX Asistencije dobio u cijeni osiguranja koje koristi.

– Dečki su jako ljubazni i čak su me informirali kako mogu dobiti i zamjensko vozilo ako moj automobil na popravku bude dulje od dva dana, no, srećom, za to nije bilo potrebe jer je majstor kvar na Opelu uspio riješiti dosta brzo – priča Marijo, iza kojeg je 28 godina vozačkog staža i, na njegovu sreću, bio je to  prvi put da se susreo s ovakvim problemom.

– Moram priznati da mi se nikada ni s jednim automobilom koji sam imao nije dogodilo da me izda na cesti i tijekom vožnje, ali sad svima mogu preporučiti ORYX Asistenciju  – poručuje.


Odgovori