Renato Blažević iz Brdovca pokraj Zaprešića, inače vatrogasni djelatnik, jedan je od mnogih zadovoljnih članova ORYX Asistencije i njihovog paketa pomoći na cesti. Iako je u prvih trideset godina vozačkoga staža samo dvaput koristio usluge vučne službe, prilikom posljednje registracije automobila, kaže, slutio je kako bi mu usluga pomoći na cesti ipak mogla zatrebati. Dosad ju tijekom tri desetljeća vozačkog staža nikada nije nadoplaćivao prilikom produljenja registracije. No, kod posljednjeg produljenja registracije svoga Audija 80 se predomislio. I nije pogriješio jer je, igrom slučaja i raznih nesretnih okolnosti, u posljednjih deset mjeseci morao čak četiri puta koristiti usluge pomoći na cesti. Dvadeset i dvije godine star Audi 80, kojim mjesečno prelazi 1500 kilometara, nekoliko je puta otkazao poslušnost i svaki put je bez ikakvih komplikacija odšlepan u traženi servis. Ističe kako se dispečeri ORYX Asistencije detaljno raspitaju o stanju, vrsti i poziciji auta, a jednom prilikom su vozilom za vuču ušli i u garažu. Za takvo što je trebalo poslati poseban kamion, što je ORYX Asistencija i učinila, a to ga je posebno oduševilo.

pxl_191016_14486614

Nema primjedbi niti na rad djelatnika na terenu, štoviše ima samo riječi pohvale, kako na kvalitetu rada – tako i na ljubaznost i način na koji komuniciraju sa strankama. Dalje navodi kako su vrlo brzi te da su u sve četiri intervencije uvijek došli brže od najavljenoga termina.

Podijelim li osamdeset kuna, koliko sam platio usluge Asistencije, s četiri usluge šlepanja ispada kako me je svako šlepanje stajalo samo 20 kuna. To je stvarno simbolična cijena. Ipak, nadam se da kvarova ubuduće više neće biti, ali Asistenciju ću svejedno ponovno nadoplatiti. Preporučujem je svima koji je nemaju. Isplati se! – savjetuje zadovoljni ORYX član Renato Blažević.


Odgovori