Zagrepčanin Damir Glogovšek član je ORYX Asistencije već četiri godine, a dosad je tri puta koristio njihovu pomoć.

– Članstvo mi se itekako isplatilo. Već prve godine kad sam postao korisnik “Basic” članstva, pokvarila mi se pumpa od goriva. Iduće godine potrgala mi se turbina, a nedavno sam imao problema s praznom gumom – prepričava Damir te kaže da mu je od najveće pomoći ORYX Asistencija bila kada je ostao u kvaru na autocesti pokraj Gospića.

– Kad je kvar u Zagrebu, obično od mog poziva do dolaska djelatnika ORYX Asistencije prođe manje od pola sata. U Gospiću mi je pomoć stigla već za 45 minuta, što je vrlo korektno vrijeme jer je djelatnik ipak morao doći do autoceste. A tek kad se sjetim koliko bi me stajalo šlepanje automobila od Gospića do Zagreba da nisam njihov član, shvatim da mi se članstvo višestruko isplatilo – zadovoljno će Damir, kojemu je nedavno ORYX Asistencija priskočila u pomoć i na samu godišnjicu braka.

– Sa suprugom sam 30. svibnja bio na koncertu Prljavog kazališta na Šalati, nakon čega smo krenuli na proslavu u Green Gold. Na Radničkoj cesti, pred samim klubom, guma mi se odjednom ispraznila. U pola noći zvao sam ORYX Asistenciju i tražio pomoć. Ubrzo me nazvao djelatnik koji je rekao da stiže, a ja sam predložio da mu ostavim zamjensku gumu ispod auta, a da mi odemo u klub. Tako je i bilo. Djelatnik je zamijenio gumu dok smo se mi zabavljali, a kući smo stigli potpuno bezbrižno – prepričava Damir. S obzirom na zadovoljstvo pruženom uslugom, Damir je nedavno svoje članstvo produljio na još godinu dana, a učlanio je i prijatelje. Prepričao je i kako je postao član ORYX Asistencije.

– Bilo je to sasvim slučajno. U letku iz jednog trgovačkog centra pronašao sam kupon u kojem je pisalo da za 150 kn mogu postati član ORYX Asistencije. Najveća prednost ORYX Asistencije je to što nudi uslugu vlasniku kartice bez obzira na to o kojem je vozilu riječ, dok druge tvrtke vlasnika kartice vežu za samo jedan automobil, pa ako vam se kvar dogodi u drugom vozilu, na njihovu pomoć ne možete računati. I nikada nisam požalio! – zaključuje Damir.


Odgovori