Uvijek bih prijateljima, a i svakome drugome preporučio ORYX Asistenciju, kaže Marko Cavrić iz Velike Gorice.

Koliko mu ona znači uvjerio se kad je njegov Citroën C3 nedavno stao usred vožnje. Jednostavno se nije, priča Marko, više htio pokrenuti. ORYX Asistencija puno mu je pomogla, članstvo mu je smanjilo dodatne troškove, a brzina intervencije je, hvali ih, bila impresivna. Trebalo im je samo 20 minuta.

– Njihov član sam dvije godine i jako sam zadovoljan. Nikad prije nisam imao potrebe koristiti paket pomoći na cesti, no sad vidim da sam dobro odlučio. Isplatilo se zaista imati ORYX-ovu iskaznicu – rekao je Cavrić.

Sviđa mu se što ORYX Asistencija pruža usluge pomoći na cesti na području Hrvatske, ali i Europe od 0 do 24 sata svih 365 dana u godini. ORYX-ovim se uslugama mogu koristiti svi, bez obzira na marku i starost vozila, što je također prednost. Cavrić je vozač već punih 15 godina, a na mjesec prijeđe oko tisuću kilometara. Dogodilo se, kaže, da ga automobil iznevjeri, ali nikad mu se nije dogodilo da ovako brzo stigne pomoć. Zato će, napominje ovaj zadovoljni korisnik, sigurno produžiti člansku iskaznicu. O ORYX-ovim djelatnicima na terenu ima samo riječi pohvale.

– Brzi su i nude jako kvalitetnu uslugu. Nema nikakvog razloga da ne ostanem član – kaže Velikogoričanin.

Uz pružanje usluga tehničke pomoći na cesti, ORYX Asistencija pruža i usluge pomoći na moru i u kući.

Pomoć na moru članovima omogućuje razne usluge kao što su dostava goriva i dijelova, odsukavanje, tegljenje, ronjenje i slično. Pomoć u kući pak omogućuje hitne intervencije vodoinstalatera, električara, bravara, staklara ili stolara kako bi se spriječio nastanak veće štete u domu člana ili kako bi se sanirala postojeća šteta.

– Takvo što bi svaki dom trebao imati. Nikad ne znate kad bi vam moglo zatrebati ni kad vas može zadesiti neka nevolja – kaže Marko Cavrić.


Odgovori