Neke poteškoće u kući brže zaboravite nego što ste mislili. Takva je bila nezgoda naše korisnice Andreje Grkavec iz Jakovlja pored Zagreba. Naizgled velik problem ORYX Asistencija je uklonila u rekordnom roku. Čitajte dalje i saznajte zašto se isplati ugovoriti uslugu Pomoći u kući ORYX Asistencije!

Draga Andreja, koliko dugo ste korisnik ORYX Asistencije?

U ORYX Asistenciji sam već dosta dugo, mislim da čak i duže od 5 godina.

Jeste li imali kućnu nezgodu u kojoj Vam je pomogla ORYX Asistencija? Možete li nam opisati što se dogodilo?

Dogodila mi se nezgoda u kuhinji. Naime, usred kuhanja pukla nam je cijev od vode. Cijela je kuhinja bila poplavljena. Srećom sam se sjetila i zvala vas. Dečki su došli za 20 minuta!

Da li Vam je naša pomoć olakšala život i koliko? Da li ste zadovoljni sa uslugom?

Obzirom da imam četvero malodobne djece, biti bez vode duže vrijeme nikako nam ne odgovara. Zato smo se i odlučili na uslugu Pomoći u kući s ORYX Asistencijom. Dečki su došli u rekordnom roku, promijenili cijev, odmah nam spojili i slavinu i perilicu suđa i rublja. Čak su i zalijepili pločice koje su morali strgati kako bi sanirali cijev. Svaka čast, brzi i pristupačni!

Da li biste ORYX Asistenciju preporučili i svojim prijateljima?

Bih, ali vas već i preporučujem. Uistinu imate razgranatu mrežu partnera koji brzo i pouzdano stižu i u mala mjesta poput mog Jakovlja. Majstori su točni, uredni, kvalitetni i stručni, što je u današnje vrijeme rijetko i hvalevrijedno.

oryx iskustvo korisnika